logo Coöperatieve Telersvereniging

Nieuws

 

Kwaliteit

Voedselveiligheid is belangrijker dan ooit.

Daarom eisen wij dat al onze telers minimaal GlobalGAP gecertificeerd zijn.

Lees meer

 

GMO

Best of Four is een GMO-erkende telersvereniging.

Dit betekent dat onze telers aanspraak kunnen maken op een GMO-subsidie.

Lees meer

 

nieuws_dummy

Best of Four klaar voor toekomst op nieuwe locatie

Best of Four heeft per 9 juli een nieuw hoofdkantoor.

10/07/2018

Best of Four heeft per 9 juli een nieuw hoofdkantoor. Reden voor de verhuizing is de groei van de organisatie als gevolg van de nieuwe strategie.

Telersvereniging Best of Four – ontstaan uit een fusie van coöperaties Brassica Group, Tradition, Unistar en WestVeg – telt 190 leden die grote afnemers in binnen- en buitenland beleveren. Best of Four regelt voor leden onder meer de afzet, GMO-aanvragen en aanvullende diensten zoals een kredietverzekering.

Gezonde voeding

Afgelopen jaar heeft Best of Four gewerkt aan een nieuwe strategie. Deze bestaat uit een aantal pijlers, waaronder digitalisering en aandacht voor de omgeving. Directeur Ton van Dalen: “Door moderne technieken, werkwijzen en inzichten versterken we de verkooppositie van onze leden.”

Best of Four is daarom gestart met enkele projecten en nieuwe initiatieven, zoals een digitale verkooptafel, een online community en een onderzoek naar de footprint van de vereniging. Door die groei ging de telersvereniging op zoek naar nieuwe huisvesting: de vorige locatie was te klein geworden.

Het hoofdkantoor is voortaan gevestigd aan Handelscentrum ZHZ 40D in Barendrecht. Van Dalen: “We hebben nu een mooie, representatieve locatie, middenin een gebied waar gezonde voeding centraal staat. We voelen ons hier nu al thuis.”

seperator

Wilt u hier meer over weten?

Stel ons uw vragen dan via het contactformulier.

seperator_up