logo Coöperatieve Telersvereniging

Handelshuizen


Aanbod/assortiment

Sortering/verpakking

Digitale informatie

 

Telers


Verkoop

Kwaliteitscontrole

Facturatie/administratie

GMO

Informatie

Logistiek

 

Best of Four versterkt
uw verkooppositie

Door u een compleet en kwalitatief assortiment fruit, glas- en vollegrondsgroenten te bieden. En orders exact uit te leveren zoals u en uw klanten dat willen.

Aanbod/assortiment

U vraagt, wij leveren!

assortiment

Met ruim 190 aangesloten telers biedt telersvereniging Best of Four u een breed en kwalitatief assortiment fruit, glas- en vollegrondsgroenten. Hieruit selecteren we voor u telers met productaanbod dat naadloos aansluit op uw klantvragen. Met deze bedrijven maken we voor u inkoop- en prijsafspraken op maat. En leggen die samen met de leveringsvoorwaarden vast in heldere overeenkomsten. Voor termijn-, week- en dagorders.

Bekijk hier ons assortiment.

Ook zaken doen met Best of Four?

Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Sortering/verpakking

Winkelklaar geleverd = efficiënter en verser geleverd

Onze telers verwerken en verpakken het fruit en de groenten exact zoals u dat wilt. In uw eigen verpakking? In juiste winkelsortering en aantallen? Voorzien van uw barcode en consumenteninformatie? Alles is mogelijk. Wij leveren de producten conform uw specificaties volledig winkelklaar af. Dit bespaart u tijd en extra handelingen. En verkort de tijd tussen het oogsten en de winkelverkoop.

Heeft u specifieke sortering- en verpakkingswensen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Digitale informatie

Digitale informatie-uitwisseling levert alle partijen in de keten veel tijdswinst op. En voorkomt onnodige invoerfouten.

Op verzoek ontvangt u bij alle door Best of Four telers geleverde orders een digitaal bericht met relevante productinformatie. Hiervoor maken wij een koppeling met GS1. In overleg is het ook mogelijk om extra informatie aan dit bericht toe te voegen. Informatie die relevant is voor uw klanten. Neem dan contact met ons op. Wij geven hier graag invulling aan.

Voedselveiligheid/Kwaliteit

Voedselveiligheid is belangrijker dan ooit.

Daarom zijn al onze telers minimaal GlobalGAP gecertificeerd. En controleren wij hun producten tijdens het seizoen regelmatig. Op de productielocatie of bij u in de loods.

Alle controles worden uitgevoerd door onze eigen kwaliteitsdienst. Onze kwaliteitsmedewerker neemt daarbij uw kwaliteitseisen als uitgangspunt en beoordeelt of de producten daaraan voldoen. Uiteraard neemt hij daarbij ook de geldende Europese kwaliteitsnormen in ogenschouw. Daarnaast bemonstert hij de producten op residuen. Zo bent u ervan verzekerd dat u de kwaliteit krijgt waarom u vraagt.

Aanvullende eisen?

Heeft u aanvullende eisen met betrekking tot de kwaliteit of traceerbaarheid van aan u geleverde producten? Wij zorgen er samen met onze telers voor dat onze producten en productiemethoden aan deze eisen voldoen. Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling:

Jan Leegwater (vollegrondsgroenten)

Telefoon         +31 (0)180 622 499
E-mail            Contact

Frans van der Hulst (glasgroenten)

Telefoon         +31 (0)180 203 017
E-mail            Contact

Cor Noordijk (hardfruit en zachtfruit)

Telefoon         +31 (0)180 820 085
E-mail            Contact

Telers

Best of Four versterkt uw verkooppositie

En uw ondernemerschap. Door u de voordelen te bieden van een krachtig verkoopcollectief. En u te erkennen en te ondersteunen in uw individuele bedrijfsvoering. In de vorm van waardevolle, onderscheidende diensten.

Verkoop

U de oogst, wij de verkoop

In de verkoop doet Best of Four alles voor u. Van het maken van aanbiedingen tot het vastleggen van overeenkomsten.

Kwaliteitscontrole

Voedselveiligheid is belangrijker dan ooit. Daarom eisen wij dat al onze telers minimaal GlobalGAP gecertificeerd zijn.

Om te voldoen aan de geldende Europese kwaliteitsnormen en aan de kwaliteitswensen van uw klanten controleren wij uw producten tijdens het seizoen regelmatig. Op uw productielocatie of bij onze klanten. Ook bemonsteren we uw producten op residuen. Alle controles worden uitgevoerd door onze eigen Best of Four kwaliteitsdienst.

Vragen over kwaliteitscontroles of advies nodig over aanvullende certificeringen? Neem dan contact op met onze kwaliteitscontroleur:

Johan Valentijn

Telefoon         +31 (0)6 4637 5186
E-mail            Contact

Facturatie/administratie

Juiste facturen voor een snelle betaling

De facturatie van door u geleverde producten verloopt snel en eenvoudig. Op basis van uw digitale aanvoergegevens, versturen wij facturen naar de handelshuizen. Ontvangen betalingen storten wij vervolgens direct door naar uw rekening.

Kredietwaardig

Bij nieuwe klanten toetst Best of Four standaard de kredietwaardigheid. Bij faillissement van een handelshuis is het betalingsrisico volledig afgedekt, mits aan alle voorwaarden is voldaan.

Administratie

Bij GMO-aanvragen neemt Best of Four alle administratieve en procedurele zaken voor zijn rekening. Denk hierbij aan het invullen van subsidieaanvragen, het verrekenen van btw en de energie- en investeringsaftrek en het afleggen van verantwoording over ontvangen subsidiegelden.

GMO

Best of Four is een GMO-erkende telersvereniging. Dit betekent dat onze telers investeren in duurzaamheid en kwaliteit.

Wij streven naar een duurzaam productieproces en een betrouwbaar en kwalitatief product. Energie, water en grondstoffen moeten op een verantwoordelijke manier worden gebruikt. Daarom dienen wij jaarlijks een project- en investeringsplan bij de overheid in. Als GMO-erkende telersvereniging ontvangen wij subsidie voor deze investeringen.

Wilt u ook telen met aandacht voor mens en milieu? Wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met onze GMO-afdeling:

Corina Noppen

Telefoon         +31 (0)180 820 081
E-mail            Contact

Informatie

Onze medewerkers staan midden in de markt. En zijn op de hoogte van alle relevante markt- en prijsontwikkelingen. Deze informatie delen we graag met u. In de vorm van individuele prijsinformatie, nieuwsbrieven, productbijeenkomsten en algemene ledenvergaderingen.

Heeft u specifieke informatievragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Logistiek

Best of Four maakt voor u zoveel mogelijk leverafspraken ‘af tuin’. Voor leveringen ‘franco huis’ regelt Best of Four het transport van uw productielocatie naar de afleverlocatie bij de klant.

Heeft u logistieke vragen? Neem dan contact met ons op.

seperator

Meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

seperator_up